NaamFrank Delvaux
AdresDorpsstraat 25, 3020 Herent (Winksele)
Telefoon0487 317 493 (antwoordapparaat)
E-mailinfo@sofrologiepraktijk.be
Websitewww.sofrologiepraktijk.be
OpleidingHuisartsgeneeskunde, Master in de Caycediaanse Sofrologie - klinische sofrologie, in opleiding Acceptance and commitment therapy (ACT!)

Na 25 jaar ervaring als huisarts en één burn-out besloot ik om mijn carrière een andere wending te laten nemen en ben ik gestart met mijn Sofrologiepraktijk.

Ik kwam reeds in contact met Sofrologie in 1995, en volgde de basisopleiding in 2004. Sindsdien heb ik in mijn leven privé en beroepsmatig, ondervonden wat Sofrologie kan betekenen. Met vallen en opstaan kwam ik steeds terug naar de Sofrologie. Gaandeweg ben ik er helemaal van overtuigd geraakt dat Sofrologie een zeer degelijke wetenschappelijke methode is die erkenning verdiend.

Ik ontwikkelde me verder als Sofroloog door mensen te begeleiden individueel en in groep, door infosessies te geven, tot zelfs een stukje geven van de opleiding, en uiteindelijk ook door het volgen van de Master opleiding te Andorra.

Sofrologie heeft me pas echt laten begrijpen wat een Holistische benadering van de mens moet zijn. Het principe van de alliantie tussen lichaam en geest en het belang van het ontdekken van de waarden van jezelf en de mensen in je omgeving, het respect voor de ander, het versterken van zelfvertrouwen, harmonie en hoop brachten me tot meer welzijn en balans.

Het is dan ook mijn wens om Sofrologie in te zetten als methode om mensen te helpen bij het hun streven naar meer welzijn en harmonie in hun leven.

Verder bekwaam ik me in ACT! (Acceptance and commitment therapy, zie Wikipedia) in de Act-Academie.